Drivler logotype

DRIVLER

Vi söker aktivt fler trafikskolor som partners

Drivler tror på att kombinera erfarenhet med nytt tänkande och teknologi. Därför tror vi på att bästa resultat uppnås genom en symbios mellan trafikutbildare och tech. Därför har vi utvecklat en plattform där elever möter lärare på ett modernt och lekfullt sätt. På vår plattform är kunden alltid i fokus och nästan allt är möjligt! Under utformningen av plattformen har körskolans lönsamhet i kombination med elevens ökade förväntan på service prioriterats! Nu söker vi fler partners som delar vår vision om framtidens körkortutbildning!

Kontakta oss
Illustration of the teacher version of the Drivler App.

Drivler är utformat efter att du på bästa sätt ska kunna möta den moderna kundens förväntningar på service! Därför sammanställer vi lärarnas dagliga scheman med tid och plats helt automatiskt! Smart va?

Vår högsta prio är din lönsamhet!

Riskfritt

Vi är ett riskfritt sätt att växa din verksamhet! Vi kostar ingenting utan tjänar bara pengar när du först tjänat mycket mer.

Väx dina intäkter

Genom vår plattform får din verksamhet ett mycket större kundupptagningsområde, ett modernt system för att hantera kunder & utbildning samt ett gränssnitt som möter den moderna elevens förväntningar!

Var med och förändra!

Vi på Drivler tror på att sätta Trafikskolan först. Därför genomsyras vår företagskultur av att lyssna på era behov. Detta innebär att ni har stora möjligheter att vara med att utforma framtidens körkortutbildning ihop med oss!

Anmäl ditt intresse så berättar vi mer!

Drivler ökar era intäkter genom att:

Exponera er för nya kundgrupper

Utöka ert verksamma område

Ge er verktygen att möta den moderna kundens förväntningar på IT & service